Sleduj nás

OKTAGON 23 živě: Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen, zajímavosti a video

OKTAGON 23 živě: Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen, zajímavosti a video
Jedním z hlavních taháků turnaje OKTAGON 23 je 1.5. 2021 zápas mezi Thomasem Robertsenem a Vaškem Mikuláškem. Ostravský bouřlivák, který polarizuje domácí scénu, si svého soka vyžádal u vedení organizace a věří, že právě přes zkušeného Nora povede cesta k odvetě s Karlosem Vémolou. Podívejte se na zajímavosti a video.

Právě Vémola nedal Vaškovi v jejich nedávném zápase pražádnou šanci a jednostranný duel ukončil škrcením již po minutě! Mikuláškovi se tak nepovedlo prodat náročnou přípravu, při které mu pomáhal například Attila Végh. Do tohoto souboje půjde Baba Jaga s bilancí sedm výher a stejný počet porážek, kdy 86 % vítězství získal knockoutem.

OKTAGON 23 přinese zajímavou podívanou v MMA

Thomas Robertsen je na OKTAGONu 23 favorit


Thomas Robertsen má aktuálně v zádech sérii dvou neúspěchů v řadě. Obě prohry přišly po škrcení, ale Nor v zápase s Vémolou ukázal, že je výborně fyzicky i technicky vybaveným borcem a česká jednička střední váhy měla ve třetím kole obrovské problémy. Karlos těžké chvíle přežil a rozhodl oblíbenou technikou.


Thomas je v civilním životě policista a disciplína i řád je na něm vidět i v oktagonu. Díky zkušenostem z Cage Warriors působí klidným a vyzápaseným dojem. Thomas Robertsen se zároveň nechal slyšet, že se jedná o jeho poslední zápas, takže má o motivaci postaráno. Vidí to tak i bookmakeři, kteří ho favorizuji v kurzu 1.20.


Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen, tip


Nedávný soupeř obou aktérů tohoto zápasu Karlos Vémola má o vítězi jasno. Mikulášek je pro něj totální outsider, který prakticky nemá šanci uspět. Podle nás bude mít nejblíže k vítězství v prvním kole a hlavně v postoji. Pokud dokáže těžit z výškové i dosahové výhody, mohl by soupeře natrefovat a otřást s ním.


Čím bude zápas delší, otěže převezme podle nás Nor, který si síly dokáže výborně rozložit a ukázal, že je nebezpečný i v poslední pětiminutovce. Kurzy jsou nastavené pro českého borce hodně nepříznivě, ale podle nás rozhodně bez šance není a věříme, že se dokáže revanšovat za výkon v zápase s Terminátorem.

[joli-faq-seo id='45290']


Další články