Sleduj nás

Anderson Silva zpátky v akci? Nabídka na zápas by mohla přiletět od bývalého boxerského šampiona!

Anderson Silva zpátky v akci? Nabídka na zápas by mohla přiletět od bývalého boxerského šampiona!

Anderson Silva po konci v UFC jen marně vyčkával, jakými kroky se dál vydá. A nyní už by mohl znát odpověď.

Slavný brazilský Spider se v posledních letech již nedokázal udržet mezi MMA elitou, a když už prohrál i s Uriahem Hallem, byla mu ze strany UFC ukončena smlouva.

Sám Silva však avizoval, že ani ve svých pětačtyřiceti letech ještě na důchod nemyslí a dokud mu bude sloužit zdraví, rád by v bojování pokračoval.


Po několika týdnech sice na stůl Andersona nepřilétla nabídka z žádné MMA organizace, ale zato se mu objevila jiná, možná ještě lukrativnější možnost, s níž by předem snad nikdo nepočítal.

„Moc rádi bychom se utkali s Andersonem Silvou, pokud si to on sám bude přát a zároveň o to bude zájem ze strany publika,“ prozradil veřejnosti Tom Yankello, manažer bývalého šampiona čtyř váhových divizí ze světa boxu Roye Jonese.


„Sám Roy se mi svěřil, že by měl o zápas s Andersonem zájem. Je to něco, co si přeje už delší dobu. Takže kdyby se ta možnost skutečně objevila, šli bychom do toho,“ potvrdil.

Anderson Silva při souboji v UFC

Tímto se tedy Silvovi na „stará kolena“ otevřela další brána, do níž může vstoupit. Boxerská exhibice s bývalým hvězdným šampionem, který navíc nedávno čelil Mikeovi Tysonovi, mu určitě vynese pěkný balík peněz.



Další články