Sleduj nás

Andy Ruiz: Prohrou s Joshuou jsem zklamal spoustu lidí. Teď jsem však motivovaný více než kdykoliv předtím

Andy Ruiz: Prohrou s Joshuou jsem zklamal spoustu lidí. Teď jsem však motivovaný více než kdykoliv předtím
Vše zlé je k něčemu dobré. Andy Ruiz měl kdysi nadváhu a naprosto podcenil odvetu s Joshuou. Tento neúspěch ho však namotivoval k tomu, aby změnil své myšlení a přepracoval i svůj zevnějšek.

„Když jsem prohrál s Joshuou, něco se ve mně zlomilo. Rozhodl jsem se, že se opět stanu světovým šampionem a tomuto snu podřídím absolutně všechno,“ dal se Ruiz do vysvětlování, jak začala jeho obří transformace.

„Věděl jsem, že to nebude nic jednoduchého a že tréninku musím obětovat všechen svůj volný čas. Ve své mysli cítím, že toho mám ještě hodně co světu ukázat. Tou ztrátou titulu a svým výkonem jsem spoustu lidí zklamal. Rád bych jim to vynahradil,“ objasňoval.


Andy se teď už více než rok neobjevil v ringu. Během této dlouhé pauzy však zapracoval na všem, co bylo potřebné, aby prošel změnou, která je skutečně vidět. A zdali bude i cítit, to se dozvíme hned prvního května, kdy na mexického Destroyera bude čekat bitva s veteránem Chrisem Arreolou.

„Teď se cítím více motivovaný, než jsem byl kdykoliv předtím. Změnil jsem prakticky vše, co jenom šlo, a cítím se mnohem lépe,“ poukazoval Ruiz v rozhovoru pro boxingscene i na své nové stravovací návyky, díky nimž shodil dobrých dvacet kilo.



Další články