Sleduj nás

Anthony Joshua: Když se Fury ožere, tak mi volá, že mě knokautuje

Anthony Joshua: Když se Fury ožere, tak mi volá, že mě knokautuje
Tyson Fury a Anthony Joshua spolu vedou přátelství, které se jen tak nevidí. Na první pohled to tak možná nevypadá, ale navzájem se motivují být lepšími. A to mnohdy opravdu podivnými způsoby.

„Tyson je zajímavým člověkem. Náhodně mi volá, začne se smát a už vím, co přijde. Řekne mi, že mi volá jen kvůli tomu, aby mi připomněl, že mě jednou knokautuje. Tak mu odpovím, že to spíš já knokautuji jeho," uváděl Joshua ve svém nedávném rozhovoru. „To jsme prostě my, já a Tyson. Můžeme si nadávat, můžeme spolu ‚bojovat‘, ale navzájem se respektujeme,“ dodával.

„Gypsy King“ je podobnými přednesy opravdu znám a určitě se s nimi ani netají. „Mám v telefonu čísla na všechny šampiony v těžké váze a další profesionální sportovce, mám u sebe pár piv, tak co budeme dělat? Je to o tom se trochu pobavit,“ svěřoval se Fury, jenž se často zaměřuje právě na svého britského kolegu Anthonyho Joshuu.

„Zavolám a řeknu: ‚AJ, ty břečko, jak se máš?‘ Pak mu sdělím, že ho knokautuju, a když mi odpoví, že knokautuje on mě, tak mu odpovím, že po svém posledním výkonu bude potřebovat velké zlepšení, aby měl vůbec nějakou šanci,“ smál se Fury.


Další články