Sleduj nás

Anthony Joshua reaguje na zrušení duelu s Furym. Svůj management pověřil jasným úkolem

Anthony Joshua reaguje na zrušení duelu s Furym. Svůj management pověřil jasným úkolem
Současný držitel pásů IBO, IBF, WBA či WBO akceptuje, že ne vždy může jít všechno jako po másle. Svůj management však pověřil jasným úkolem.

Anthony Joshua si přeje, aby nemusel prakticky celý rok opět vyčkávat mimo hru, a tak by byl rád, kdyby mu jeho promotér zařídil, aby se bitva s Tysonem Furym uskutečnila dle původního plánu 14. srpna. Šéf stáje Top Rank Bob Arum nově totiž avizoval, že by se přesunula až na zimu.

„Bavil jsem se s Anthonym a on řekl mi: ‚Poslouchej, chápu, že věci nemohou jít vždy jako po másle, já budu čekat v gymu, ale ty teď běž a dělej svou práci.‘ A to já se také budu snažit,“ objasnil promotér Eddie Hearn, který se od počátku usilovně snažil, aby zápas s Furym vešel v platnost.


„V naší branži je to jen další den, kdy musíme podobným problémům čelit. Takhle to tu chodí vždy, jednou jste nahoře, jindy dole, tohle je prostě boxerský byznys,“ chápe Hearn, který ještě nechce mačkat tlačítko pro poplach. Ve své duši stále doufá, že se situace vyřeší.

Pro současnou chvíli byla duelu Fury vs. Joshua vystavena stopka americkým soudcem v tomto případu Danielem Weinsteinem, jehož verdikt zněl jasně ve prospěch Wildera. Tzn. že se nyní musí uskutečnit zápas Fury vs. Wilder 3.


Všechny strany budou nicméně ještě mezi sebou jednat. Bronzový Bombardér může být ještě bohatě vyplacen, aby duelu Fury vs. Joshua nestál v cestě. Také si může nárokovat, aby se utkal s vítězem. Jakýkoliv krok však nyní udělá, v tom bude vítězem…


Další články