Sleduj nás

Arum: Kdyby nakecal tolik s*aček jako Wilder, už bych si ta sluchátka z uší nikdy nesundal

Arum: Kdyby nakecal tolik s*aček jako Wilder, už bych si ta sluchátka z uší nikdy nesundal
Kdepak, Deontay Wilder je vychytralý chlapík. Tím, že si na tiskové konferenci nasadil sluchátka, nemusel odpovídat na žádné otázky novinářů. A ty by určitě zajímalo, jak je to se všemi těmi podvody, z nichž Furyho obvinil…

Bronzový Bombardér je prakticky dodnes silně přesvědčený o tom, že tým jeho britského soupeře před jejich vzájemnou bitvou podváděl. Bez toho by prý za žádných okolností nevyhrál. Když o tom měl ale pak poreferovat na tiskové konferenci, tak si raději nasadil sluchátka, mlčel a nevydal ze sebe ani hlásku.

„Upřímně, co by nám tak mohl asi říct?“ ptal se známý promotér Bob Arum amerických novinářů. „Kdybych já byl na jeho místě a zbavil se kvůli nepodložené tezi svého trenéra a nakydal do éteru tolik sraček, také bych si nasadil sluchátka a už bych si je dost možná raději nikdy ani nesundal.“

Mark Breland bez práce


Wilderův vyhozený trenér Mark Breland je nyní bez práce a dodnes nechápe, co se stalo… „Mark je skvělý člověk. Deontay o něm nikdy neřekl, že by ho trénoval nějak špatně, celou dobu ho chválil. A teď najednou ho po letech věrných služeb nařkl z toho, že mu vhodil něco do pití. Tohle může vymyslet jenom nějaká chorá hlava,“ mysli si Arum.

No a teď je jenom na Wilderovi, zdali svá slova podloží v boji. Původní termín byl ovšem kvůli koronaviru ve Furyho týmu z 24. července odložen, nové datum bychom se měli dozvědět v blízké době. Půjde však o podzim.

Další články