Sleduj nás

Askren: Upřímně jsem se spletl, Jake Paul je setsakramentsky dobrý boxer

Askren: Upřímně jsem se spletl, Jake Paul je setsakramentsky dobrý boxer
Sliboval, že Jakea Paula veřejně poníží, nakonec to byl ale on sám, kdo sklidil veřejný posměch.

Ben Askren si dal pauzu od MMA, aby doléčil svou bolavou kyčel. Pak se ale náhle objevila příležitost k boxerskému utkání s Jakem Paulem, nad čímž bývalý šampion ONE FC či Bellatoru ani dlouho neuvažoval a okamžitě se své finančně výnosné šance chopil.

Vše pochopitelně doprovázel velmi sebevědomými slovy: „Jake Paul není žádný boxer. Mám vysedávat v důchodu anebo si jít vydělat miliony za to, že za pár minut zmaluju zadek jednomu nezkušenému Youtuberovi?“


Tento výsměch ovšem přišel Askrena draho. Sotva nastoupil do ringu a jako by nevěděl co dělat. Zato jeho protějšek zapnul beast mode, vyslal několik klasických, ale smrtících kombinací a bývalý zápasník velterové váhy UFC ležel na zemi.

Ben samozřejmě za svůj nemasný výkon sklidil posměch a nyní se to všem snažil vysvětlit. „Problém byl v tom, že jsem až do samotného zápasu netušil, před čím stojím. Měl jsem Jakea za naprostého amatéra, nějaké dítě, které snadno přejedu, ale splet jsem se. Doplatil na to i Tyron Woodley, a to je mnohem lepší boxer jak já.“


Nakonec tedy došel k prozření. „Když vidím, co Jake zvládl, tak musím přiznat, že jsem se šíleně spletl, je to setsakramentsky dobrý boxer. Není to sice úplný profesionál, ale rozhodně není tak špatný a nezaslouží si být podceňován,“ přiznal.


Další články