Sleduj nás

Ben Askren odpovídá na spekulace, že se nechal Jakem Paulem podplatit

Ben Askren odpovídá na spekulace, že se nechal Jakem Paulem podplatit
Pro mladého YouTubera se jednalo o příliš snadnou práci, až lidé Askrenovi začali vyčítat, že prohrál schválně.

Ben „Funky“ Askren má za sebou letité zkušenosti s MMA, zejména pak s wrestlingem, ale boj v postoji mu zrovna nevoní. To se mimo jiné ukázalo i v případě, když měl v boxerském souboji čelit lehce pokročilému amatérovi, jenž bývalého šampiona ukončil ještě v prvním kole.

Na Funkyho adresu po zápase dolehla celá řada připomínek, většina negativních. Spousta lidí mu vyčítala to, že se nechal podplatit, aby mladému YouTuberovi Jakeu Paulovi zvedl reputaci. Ben za tento duel sice shrábl balík, ale prý o žádný podvod nešlo.


„Že to bylo podmázlé? To je dobrá domněnka, ale realita je poněkud jiná,“ ujal se slova Askren, který přiznával, že byl poražen čistě a čestně. „Dostal jsem ránu, to se stalo. Stydím se za to, jak to proběhlo, ale už je to tak,“ uváděl v rozhovoru pro ESPN.

„Správná otázka spíše zní, co bych tím podvodem mohl získat? Za ten zápas mi byla nabídnuta opravdu hezká částka, kterou jsem nemohl odmítnout. Tolik jsem si nevydělal ani za celé své působení v Bellatoru, což je devět zápasů,“ dodával Askren.

Další články