Sleduj nás

Bojoval jsem se zraněním a i tak jsem Woodleyho přejel, chválí se Jake Paul

Bojoval jsem se zraněním a i tak jsem Woodleyho přejel, chválí se Jake Paul
Ne všechno jde jako po másle. O tom se přesvědčil i sám YouTuber Jake Paul, který se musel potýkat s předzápasovými zdravotními neduhy. I tak ale nakonec dle svého názoru předvedl pekelně dobrý výkon.

Všichni bojovníci tvrdí, že se jim kolikrát stává, že do svých zápasů nevstupují plně fit, je to holt riziko povolání. Jakeovi se tato smůla prozatím vyhýbala, až před duelem s Woodleym se mu stalo klíčové zranění, kvůli němuž málem ustoupil z bitvy.

„Dříve jsem se ve svých zápasech cítil pohodlně, teď se to ale náhle změnilo. Od první minuty jsem si připadal vyčerpaný a ani nohy mi nefungovaly tak, jak by měly. Myslím si, že to bylo následkem toho zranění, co se mi přihodilo pár dní před bitvou,“ prozradil Paul.


„Kompletně se mi propadl loket mimo svůj normální rozsah pohybu. Vykloubené ani zlomené to nebylo, pouze prohnuté, celá ruka mě strašně pálila. Byla to neuvěřitelně velká bolest, kterou jsem ještě nezažil a se kterou jsem se musel potýkat i během boje. Fanoušci mě však hnali dopředu, tak jsem to snažil tak nevnímat,“ popisoval.

„Snažím se být na sebe vážně tvrdý. Vždy vidím prostor pro zlepšení. Tyron je legenda UFC, člen Síně slávy, tomuto sportu se věnuje celý život a stejně jsem ho i se svým zraněním byl schopný jasně přeboxovat. Na to jsem strašně pyšný, protože dělám box nějaké tři roky a už jsem si vyšlápl na šampiona, co se tomu věnuje od dětství,“ chválil se.


Další články