Sleduj nás

Brutální upřímnost! V MMA zápase by mě Ngannou porazil, přiznává Fury

Brutální upřímnost! V MMA zápase by mě Ngannou porazil, přiznává Fury
Box a MMA jsou dvě odlišná odvětví, čehož si je i takový Tyson Fury dobře vědom.

Současný šampion těžké váhy federace WBC měl už minulosti několik verbálních nabídek na přesun do MMA, a i když si s touto myšlenkou hrál, šlo prý spíše jen o zábavu. „Ve skutečnosti bych do klece nevlezl, protože jsem boxer a wrestlingu nebo grapplingu se vůbec nevěnuji,“ vysvětluje.

To však ještě neznamená, že by vládci těžké váhy UFC nechtěl čelit. „Samozřejmě, že se rád střetnu s Francisem Ngannouem, a klidně při tom budu na sobě mít i jejich malé rukavice, ale musí to být bez wrestlingu a grapplingu. Jak už jsem řekl, nejsem žádný wrestler, a jak mě někdo vezme na zem, roztrhají mě tam na kousky,“ smál se.


A že Ngannou není žádný zemař? Proti Furymu by jistě udělal výjimku. „To, že Francis svůj wrestling nepoužívá v kleci, ještě neznamená, že ho nepoužívá při tréninku. Určitě to piluje mnohem víc než já,“ řekl Gypsy King v rozhovoru Michaelu Bispingovi.

Dokonce se i prý bavil s šéfem UFC. „Měli jsme konverzaci s Danou Whitem, že bychom podnikli nějaký takovýto ‚fun fight‘, nicméně já mu řekl, že o to teď nemám zájem, protože mám ve svém sportu větší ryby, na které se chci zaměřil,“ dodal, přičemž poukazoval konkrétně na Deontaye Wildera či Anthonyho Joshuu.


Další články