Sleduj nás

Canelo Alvarez nastínil, co musí Wilder zlepšit, aby se mohl vyrovnat Furymu

Canelo Alvarez nastínil, co musí Wilder zlepšit, aby se mohl vyrovnat Furymu
Deontay Wilder už teď s předstihem vyhlíží čtvrtý zápas proti Tysonovi Furymu, beze změn to ale nepůjde.

Co musí Bronzový Bombardér zlepšit, to mu poradil současný nejlepší boxer planety Saul Canelo Alvarez. I on sledoval velmi vyhlíženou trilogii v těžké váze a došel k jednoznačnému závěru.

„Deontay má sílu a vždy tam ten jeden úder nějak protlačí, na vrcholné úrovni, jak jsme mohli vidět proti Furymu, to ovšem pokaždé stačit nemusí,“ řekl Canelo.


„Podle mě potřebuje zapracovat hlavně na kondici, protože pokud nemáte kondici, pak se nemůžete hýbat. A jak se nemůžete hýbat, jste snadným terčem. Deontayovi po pátém kole kompletně odešla fyzička,“ upozorňuje.

„Tohle je ten důvod, proč Fury vyhrál, fyzicky je na tom úplně jinde… Každopádně krásný zápas a skvělé odhodlání od obou borců. Děkuji za výjimečný boxerský zážitek,“ uzavřel s vděkem Canelo.


Wilder má možná v merku čtvrtý zápas s Furym, ale na ten také už nikdy dojít nemusí. Jednak se musí alabamský boxer nejdříve zvednout a na konto si připsat pár cenných výher, a jednak také nevíme, co dále bude s Gypsym Kingem. Možná mu postačí, jak sjednotí pásy a pak odejde do důchodu.

Další články