Sleduj nás

VIDEO: Canelo Álvarez přepsal historii boxu! Zdemoloval Planta a stal nezpochybnitelným šampionem!

VIDEO: Canelo Álvarez přepsal historii boxu! Zdemoloval Planta a stal nezpochybnitelným šampionem!
Tak na tenhle zápas budou fanoušci boxu ještě hodně dlouho vzpomínat. Elitní boxer Canelo Álvarez knokautoval v sobotním turnaji v MGM Grand Garden Areně Caleba Planta a stal se nezpochybnitelným šampionem! Navždy se zapsal do boxerské historie.

Mexický bojovník Canelo Álvarez v sobotu večer v Las Vegas navždy přepsal dějiny boxu, když v jedenáctém kole knokautoval Caleba Planta a získal titul IBF v super střední váze. Stal se tak prvním zápasníkem na světě, kterému se podařilo posbírat všechny čtyři pásy ve váhové kategorii do 168 liber (76.2 kilogramů).

Souboj označovaný jako Road to Undisputed byl sjednocujícím boxerský zápasem a určil prvního nesporného šampiona. Canelo Álvarez držel tituly WBA, WBC, WBO, zatímco jeho soupeř Caleb Plant IBF.


Álvarez, který do zápasu vstupoval s pásy WBC, WBA a WBO, se tak díky svému triumfu nyní může přesunout do lehké váhy, pokud bude cítit potřebu ještě větší výzvy. Ať už se však rozhodne jakkoliv, už teď je jasné, že se Álvarez tímto výkonem zařadil mezi největší boxerské legendy.


Další články