Sleduj nás

Canelo už nebude boxerskou jedničkou, tento mladík ho brzy překoná! myslí si Zlatý hoch De La Hoya

Canelo už nebude boxerskou jedničkou, tento mladík ho brzy překoná! myslí si Zlatý hoch De La Hoya

Canelo Alvarez je už několik dlouhých měsíců považován za nejlepšího boxera planety. O tento status by ovšem brzy mohl přijít.

Mexický velikán, který má na kontě pouhopouhou jednu porážku, jíž mu v roce 2013 uštědřil Floyd Mayweather, nikomu ze svých konkurentů nedovoluje, aby ho v pound-for-pound žebříčku předskočil. Přesto stále platí, že svět patří mladým a jeden takový perspektivní talent nám roste přímo před očima.

„Pevně věřím tomu, že nám tu roste talent, který bude dokonce desetkrát lepší, než je sám Canelo,“ překvapil Zlatý chlapec Oscar De La Hoya, který tak komentoval nedávný výkon Ryana Garcii. Ten neobvykle tvrdou ránou na spodek ukončil zápas s Lukem Campbellem, za což si vysloužil dočasný titul lehké váhy federace WBC.


Canelo Alvarez už prý nebude top 1 v boxu

Po této výhře by Garcia rád podstoupil jeden z největších duelů, které aktuálně v boxu lze vyjednat. „Rád bych naplnil to, co jsem předtím slíbil. Chtěl bych se utkat s Gervontou Tankem Davisem. Vím, že o tomto zápase mohou mít lidé pochybnosti, nicméně já jsem na něj připravený,“ konstatoval sebevědomý dvaadvacetiletý bijec, jenž má skutečně vysoký potenciál toho v kariéře hodně dokázat.



Další články