Sleduj nás

Čeká tě tvrdé vystřízlivění! Jak vstoupíš do mé zóny, půjdeš na p*del, upozornil Fury Jakea Paula

Čeká tě tvrdé vystřízlivění! Jak vstoupíš do mé zóny, půjdeš na p*del, upozornil Fury Jakea Paula
Tommy Fury plánuje Jakeu Paulovi ukázat, jaký je rozdíl mezi boxerem a YouTuberem.

Jake se označil za profesionálního boxera, který se dokáže měřit s těmi nejlepšími jmény v oboru. Dopředu ale nehodlá nic uspěchat, a proto si svou cestičku vyšlapává postupně.

Za další „oběť“ si vybral Tommyho Furyho, mladšího sourozence slavného šampiona Gypsyho Kinga, jenž brázdí vody těžké váhy organizace WBC. Předem už troufalý YouTuber slibuje, že svou výhrou nad Tommym poníží celou slavnou rodinu.


Výhrůžky ze strany amerického influencera byly natolik silné, až pohnuly mladému Furymu žlučí. Jelikož se věnuje boxu podstatně déle, hodlá to 18. prosince v ringu promítnout.

„Jake hovoří teď před bitvou, ale jsem si jistý, že nebude hovořit po ní. A když už, budou to jen samé výmluvy, jak nebyl ve formě,“ predikuje Tommy.


„Jakmile se dostane na dosah mých paží, okamžitě půjde na prdel. Pokud se bude snažit útočit a nepohlídá si distanc, půjde na prdel. Tak či tak dostane KO. Zápas se mnou pro něho bude krutým vystřízlivěním,“ věří.

„Ani se ho nebudu snažit učit mě respektovat. Jsem si jistý, že ten respekt přijde sám od sebe hned, jak dostane ránu,“ dodával bojově naladěný Tommy Fury.


Další články