Sleduj nás

Co nedokázal Wilder, to udělám já. Furyho pošlu na žíněnku a už se nezvedne! slibuje Whyte

Co nedokázal Wilder, to udělám já. Furyho pošlu na žíněnku a už se nezvedne! slibuje Whyte
Dillian Whyte bude mít brzy coby jako povinný vyzyvatel z řad WBC možnost jako další porazit Tysona Furyho.

Aby k tomuto boji došlo, musí si „The Body Snatcher“ nejprve koncem října poradit s Ottou Wallinem, který naposledy vybodoval Dominica Breazealeho a od federace si vysloužil poctu v podobě boje s Whytem. Vítěz si pak bude moct nárokovat bitvu s regulérním šampionem. Takto zní tedy předběžný plán.

Protože je Whyte jedním z předních borců světového žebříčku, papírové předpoklady hovoří v jeho prospěch. Wallina by měl porazit a spolu s tím se připravuje rovnou na Furyho.


„Jediný důvod, proč jsem Tysonovi v boji proti Deontayovi fandil, byl ten, abych ho mohl potom sám seknout. Co nezvládl Wilder ve třech zápasech, to já dokážu v jednom. Pošlu ho na žíněnku a už se z ní nezvedne!“ slíbil jamajsko-britský boxer, jemuž v současné chvíli náleží dočasný titul těžké váhy WBC.

Fanoušci, co se těší na případný sjednocující souboj, si tedy budou muset ještě nějaký čas počkat. Joshua si stejně musí nejprve v odvetě poradit s Usykem, takže vesměs není kam spěchat. Tento fight by se měl uskutečnit v březnu nebo dubnu příštího roku.


Další články