Sleduj nás

Co to bylo za hnus? Zápas mezi Mayweatherem a Loganem byl fraška, zuří diváci

Co to bylo za hnus? Zápas mezi Mayweatherem a Loganem byl fraška, zuří diváci
Vášně, které vzbudila boxerská exhibice mezi neporaženým boxerem Floydem Mayweatherem a Youtuberem Loganem Paulem, neustávají. Právě naopak...

Duel se probírá snad ze všech možných úhlů a sílí hlasy, že tenhle zápas měl daleko i do exhibice. Někteří fanoušci jsou dokonce přesvědčeni, že šlo o řízené divadlo, které nemělo se sportem nic společného.

Údajné KO, kterému zabránil sám Mayweather, když trefil Paula do brady, byla prý jen špička ledovce. Z celého zápasu prý bylo cítit, že v něm nikdy žádné opravdové KO padnou nemělo, a to hlavně proto, aby se zápas natáhl na celých 8 kol a vydělalo se co nejvíce peněz na PPV.


Přibývá fanoušků, kteří jsou zklamaní hlavně z výkonu Floyda Mayweathera, protože čekali, že jejich boxerský idol nepřistoupí na Youtuberovu hru a dá mu co proto. Ale najdou se i tací, co to Floydovi přejí a kvitují, že si za tohle obří divadlo nechal královsky zaplatit.

Sílí hlasy odborníků, kterým se přestává líbit, kam svět bojových sportů směřuje. Obávají se, že tradiční sportovní hodnoty jsou v ohrožení a z bojových sportů se začíná stávat fraška. Zápasy mezi influencery totiž mají mnohem vyšší sledovanost než bitvy skutečných zápasníků.

Další články