Sleduj nás

Cože? Jake Paul měl domluvený zápas s Yoelem Romerem, pak z něho ale „strachy" vycouval

Cože? Jake Paul měl domluvený zápas s Yoelem Romerem, pak z něho ale „strachy
Yoelu Romerovi je už 44 let, což je věk soupeřů, které Jake Paul do svých zápasů vyhledává. Nakonec přeci jen z avizovaného klání odstoupil.

Málokdo mohl tušit, že se tato jednání vůbec dala do pohybu. Je tomu přibližně rok, co mezi Jakem a Yoelem proběhlo pár verbálních potyček, přičemž UFC veterán YouTubera nařkl z toho, že by si nikdy do ringu nevzal takového soupeře, u kterého by tušil, že jej nemůže porazit. Tím pochopitelně ukazoval na sebe a svou skvostnou formu i v tomto pokročilém věku.

Americká internetová celebrita na tuto urážku zareagovala zápasnickou smlouvou, kterou na Romerův stůl poslala. Když ovšem věci začaly nabírat prakticky už reálných rozměrů, najednou Paul z této dohody vycouval a více se o ní nebavil.


„Ano, opravdu je to pravda, skutečně jsme měli domluvený fight s Jakem Paulem,“ prozradil veřejnosti Ibrahim Kawa, manažer „Božího vojáka“, který se nyní upsal Bellatoru MMA.

„Problém byl v tom, že i když se vše zdálo dohodnuté, tak náš soupeř z boje najednou vycouval. Yoel byl Jakeovou původní volbou, nakonec ale od nás upustil a vzal si raději Bena Askrena, což pro něho v ten daný moment byla mnohem snadnější cesta,“ dodal Kawa.


Inu škoda, Romero je stále skutečnou hrozbou, jejíž stavba těla děsí soupeře i v tomto důchodovém věku. On sám nám to hodlá dokázat již tento víkend, když se pod taktovkou Bellatoru střetne s Philem Davisem.


Další články