Sleduj nás

Dana White na pochybách! Woodley by měl zvítězit, ale sázet proti Paulovi už nebudu

Dana White na pochybách! Woodley by měl zvítězit, ale sázet proti Paulovi už nebudu

Dny do druhého vystoupení Paula v profesionálním ringu rychle utíkají a názor na blížící se bitvu sdělil i jeden z nejpovolanějších - Dana White.


Prezident UFC nemá ani s jedním z aktérů příliš dobré vztahy, a tak jsme se dočkali poměrně drsného a upřímného zhodnocení situace.


„Tyron má v úderu opravdu strašnou sílu. Je zřejmé, že ve své kariéře uspal spoustu chlápků. Problém je ten, že to není ten stejný bojovník, jako když dominoval v UFC. Za tři roky nevyhrál jediný zápas a připsal si drsné porážky.“



Fanoušci se modlí, aby Woodley umlčel drzého Youtubera. Stejná nálada panovala již před jeho premiérou s Benem Askrenem. Bývalý šampion Bellatoru nebo ONE Championship ale nenaplnil naděje do něj vkládané, navíc si utrhl obří ostudu po podezřele snadném knockoutu.


Největší radost z výhry Paula měli bezesporu bookmakeři po celém světě. Na Askrena byl vsazen obrovský balík peněz, který spadl sázkovým kancelářím do klína. Nyní je situace podobná a na výhru Tyrona opět padají neuvěřitelné částky. O tom, že Jake není rozhodně bez šance, ale ví i Dana White.



„Všechny ty pochyby mají co dočinění s Woodleyho věkem (39 let). Řekni mi, kdy jsi naposledy viděl Woodleyho vypadat jako Woodley. Poslouchej člověče, Woodley by ho měl vyřadit. Ale znovu, Tyron Woodley, o kterém mluvíme, který byl šampion, není ten samý kluk, jaký byl před čtyřmi lety!“


O tom, jestli je Paul pouze tlučhuba, nebo jestli je Woodley pouhou skořápkou bývalého bojovníka, se přesvědčíme již 28. srpna.


Další články