Sleduj nás

David Haye predikuje, jaké by měl Anthony Joshua šance proti Tysonovi Furymu

David Haye predikuje, jaké by měl Anthony Joshua šance proti Tysonovi Furymu
Legendární boxer David Haye důkladně rozebral Joshuovy šance proti Furymu. Věří, že k této bitvě asi dojde, ale „AJ“ se z ní příliš radovat nebude.

Kdyby se vše nepokazilo a kdyby Wilder netahal věci až k soudní arbitráži, kterou následně vyhrál, trilogie mezi ním a Furym by se nekonala. No a také by se nestalo, že by Joshua prohrál s Usykem, takže si teď musí své pásy vybojovat zpátky.

S ohledem na tyto události se bývalý šampion David Haye chopil mikrofonu a přiznal, že i jeho velmi zajímá velká sjednocující bitva, ve které doufá, že budou stát oba Britové.


„Joshua si musí nejprve získat své pásy zpátky, což také nebude snadný úkol. Věřím ovšem, že nyní už bude vědět, jak proti Usykovi bojovat. Bude muset přidat na důrazu a začít více riskovat. Jak se mu to povede, pak může být opět šampionem,“ vypověděl Haye.

A kdyby došlo na válku s Furym? „Poté, co jsem viděl Joshuovy poslední výkony, tak musím říct, že mám jisté pochybnosti, zdali by Tysona dokázal porazit. Tohle už je prostě jiná liga. Vezměte si, jaké rány Tyson koupil od Deontaye Wildera a zvládl je ustát. Nemyslím si, že má Joshua tvrdší úder. Skutečně nevěřím tomu, že by AJ tenhle fight byl schopný vyhrát. I tak bych se na něj ovšem těšil,“ vyřkl.


Další články