Sleduj nás

Deontay Wilder: Nenávist k Furymu je slabé slovo, teď ho fakt hodlám zabít! Každý den si nepředstavuju nic jiného

Deontay Wilder: Nenávist k Furymu je slabé slovo, teď ho fakt hodlám zabít! Každý den si nepředstavuju nic jiného
Na tiskové konferenci za přítomnosti Furyho ze sebe nevydal ani hlásku, ale jinak mu pusa funguje dokonale.

Deontay Wilder se podle všeho naladil na vražednou frekvenci, ze které se nechce nechat rozladit, dokud nebude mít po trilogii s Tysonem Furym, kterého považuje za největšího podvodníka pod sluncem.

„Za všechny ty podvody, kterých se dopustil, ho hodlám pořádně ztrestat. Spáchám na něm ten nejbrutálnější čin, který si jen dovedete představit. Tak strašně moc ho nenávidím. Tohle není jen trilogie, tahle bitva je teď velmi osobní. Má nenávist mě motivuje k tomu ho zničit a smáznout z povrchu zemského,“ rozpovídal se Bronzový Bombardér pro boxingscene.com.


Občas je trochu obtížné Wilderovy myšlenkové pochody chápat, ale obecně se nám snaží říct, že kdyby loni v únoru nebyl pod vlivem drog a kdyby Fury nepodplatil jeho trenéra s rozhodčím (a samozřejmě nepoužil navíc voodoo kletbu), dost možná by v minulém utkání ještě sahal po comebacku. A to i z toho důvodu, že jeho britský soupeř údajně nemá v rukou žádnou sílu, kterou si pak kompenzoval kovovým závažím v rukavicích.

Ať se zdají být podobná tvrzení sebevíc neuvěřitelná, jedno je jisté, v alabamském boxerovi se cosi změnilo. „Teď je ze mě skutečný vrah. Nonstop přemýšlím nad tím, jak můžu v ringu někoho legálně zabít. Každý den si tu scénu ve své hlavě přehrávám znovu a znovu. Tyson si ani neumí představit, co s ním plánuji udělat. Myslel jsem si, že už nic nepředčí mou nenávist k Dominicu Breazealovi, ale mýlil jsem se,“ poukázal na soupeře, kterého Bronzový Bombardér vypnul hned v prvním kole. I jemu tehdy sliboval „legální“ smrt. Za svá slova se ale později musel veřejně omlouvat.


Jak je tedy vidět, Wilder skutečně mluvit může, a to poměrně dost nahlas, i když si na úterní tiskovou konferenci vzal sluchátka s muzikou a nevydal ze sebe ani hlásku. „Nic jsem tam neslyšel, protože jsem ani nic slyšet nechtěl. Nezajímá mě nic, co Fury nebo lidé z jeho týmu říkají. Ve své hlavě mám jasný plán, jsem ve vražedném módu a ten si nechci nijak narušit,“ objasnil bývalý držitel prestižního zeleného pásu těžké váhy WBC.


Další články