Sleduj nás

Duel s Mayweatherem jsem vyhrál, je přesvědčený Logan Paul. Teď mu nabízí odvetu

Duel s Mayweatherem jsem vyhrál, je přesvědčený Logan Paul. Teď mu nabízí odvetu
Logan Paul je nadšený ze své „výhry“ nad Floydem Mayweatherem a aby mu ukázal, že má dobré srdce, tak mu nabízí okamžitou odvetu.

Celé je to nutné brát s velkou dávkou nadsázky, protože kdo se na onen zmíněný zápas díval, ten musí vědět, že v něm měl Logan jednoznačně prohrát na body. Exhibice však žádné bodové rozuzlení nepřinesla, a proto se oba bijci museli smířit pouze s remízou.

Bez ohledu na tato fakta se v hlavě staršího z bratrů Paulů stejně odehrává zcela odlišný příběh. V tomto scénáři totiž on jasně vyhrál.


„Byla to těžká bitva, ale o to sladší je má výhra. Hned ve druhém zápase své profesionální kariéry jsem se utkal s Mayweatherem, a i když zápas skončil remízou, technicky vzato jsem Floyda porazil,“ bil se do prsou nadšený YouTuber.

A ačkoliv původně říkal, že pokud „vyhraje“, tak Floydovi rozhodně žádnou odvetu nedá, tak teď náhle změnil názor. Údajně je připravený na další ohromně výnosnou show.


„Zatím nemám žádné plány, ale rozhodně budu v boxu ještě chvíli pokračovat. Rád bych dal Mayweatherovi odvetu, ale kdo ví, co bude. Myslím si, že jsem ho trefil několika slušnými ranami. Dost jsem ho jimi rozhodil, tak si nejsem jistý, jestli by byl ochotný si to střihnout znovu,“ rýpl si Logan.

A Logan není jediný, kdo mění své plány, totéž dělá i Mayweather. Ten ještě před měsícem říkal, že hodlá podstoupit několik velice výnosných exhibicí. Po svém posledním duelu však poznamenal, že nemládne a že toto zjevně bylo jeho poslední vystoupení.


Další články