Sleduj nás

Důstojný odchod do důchodu! Mike Tyson ví, jak Woodley dopadne po duelu s Jakem Paulem

Důstojný odchod do důchodu! Mike Tyson ví, jak Woodley dopadne po duelu s Jakem Paulem
Jedná se sice o bývalého šampiona velterové váhy UFC, ale i tak mu v duelu proti stále amatérskému boxerovi příliš lidí nevěří.

Pětapadesátiletý Mike Tyson je přesvědčený, že je box naprosto jiné odvětví v porovnání s tím, na které byl Tyron Woodley v UFC zvyklý, a proto ve světě mezi šestnácti provazy pozná hned na úvod hořkou porážku.

Jake Paul je skutečně dobrý striker. Myslím si, že ho lidé podceňují hlavně kvůli tomu, jak se tváří, jak vypadá a jak se chová. Je to nicméně jeho kuráž, která mu dává sílu k tomu, aby své soupeře dokázal vypnout,“ uvedl Mike Tyson ve svém pravidelném podcastu.


Na Woodleyho tedy nečeká nic příjemného. „Jake ho porazí, Tyron totiž vůbec není žádný striker. To je ten hlavní důvod, proč si ho Jake vybral. Zařídí mu jeho poslední výplatu, než ho pošle do důstojného důchodu,“ přidal.

Bývalému šampionovi velterové váhy UFC je nyní devětatřicet let. On sám doufá v to, že pokud porazí mladého YouTubera, nakopne tím novou kapitolu své bojové cesty. Pokud by ale hned na úvod prohrál, dost možná by to mohlo rozhodit jeho sebevědomí. Jak to skutečně bude, to se dozvíme 29. srpna.

Další články