Sleduj nás

Fanoušci cítí obavy, poslední video ukazuje, že Woodley není zrovna ve formě

Fanoušci cítí obavy, poslední video ukazuje, že Woodley není zrovna ve formě
Zápas mezi Tyronem Woodleym a Jakem Paulem se blíží a poslední tréninková videa ukazují, že bývalý UFC šampion není zrovna v optimální formě.

Říkal to už Mike Tyson a říkalo to i mnoho další lidí. Jake je sice internetová celebrita, a proto ji mají lidé důvod znehodnocovat, jenže v boxu není úplně zaostalá. „Ten kluk trénuje s těmi nejlepšími a na výhře mu skutečně záleží!“ znějí názory, takže možná ani sám Woodley netuší, do čeho vstupuje.

Devětatřicetiletý UFC veterán naposledy prohrál čtyři zápasy v rámci MMA po sobě, v nich dokonce nevyhrál ani jedno jediné kolo. Jistě se na něm už podepsaly známky věku a ani přechod k boxu by jeho kariéru nemusel zachránit.


„Tyron neumí dobře pracovat nohama. Kdyby s Jakem bojoval v malých rukavicích, favorizoval bych jeho, jenže tohle jsou velké rukavice, kombinace mu navíc moc nejdou a na KO jednoho úderu bych u něj moc nesázel,“ reagoval takový Henry Cejudo.

A v poklidu nezůstávají ani fanoušci, kteří již přijali tu hypotézu, že mladší z bratrů Paulů ujíždí na PED, a tudíž bude mít nad svým sokem fyzickou výhodu. Nemluvě o tom, že videa z tréninků ukazují, jako by Tyron působil až příliš odevzdaně a staticky, což by pro Jakeovo dlouhé rozpětí paží mohla být dobrá výhoda.



Další články