Sleduj nás

Fanoušci, dejte si na Wildera pozor. Jestli se ho dotknete, můžete zaplatit životem!

Fanoušci, dejte si na Wildera pozor. Jestli se ho dotknete, můžete zaplatit životem!
Kdybyste náhodou přišli do styku s Deontayem Wilderem, dejte si velmi moc dobrý pozor, abyste se ho nedotkli nebo ho nějak nerozptýlili.

Bronzový Bombardér se totiž nechal slyšet, že je ve vražedné náladě a jeho jediným cílem je legálně zabít Tysona Furyho. S ním se střetne 9. října a věřte tomu nebo ne, Deontay skutečně věří, že i navzdory bídě z posledního zápasu „stoprocentně“ vyhraje.

Následně si Wilder zahrál tak trochu i na Nostradama. Předpokládá, že až vyhraje, tak nejenže bude v očích mediální společnosti opět pasován na nejlepšího boxera planety, ale také na svou stranu získá nové fanoušky. Jistí z nich by však měli být na dobrém pozoru.


„Vy všichni zm*di a umělí fanoušci, co jste přešli k Tysonovi, ani se na mě nedívejte. Až Furyho seknu, a já ho seknu, tak za mnou zpátky nechoďte, nesnažte se mi potřást rukou a ani se mě nedotýkejte. Pokud se mě dotknete, budu to brát jako útok a začnu se bránit,“ vzkázal Wilder prostřednictvím 78SportstTV.

Alabamský boxer nám zároveň nezapomněl připomenout, že kdyby Fury nepodváděl, o což se mimochodem pokoušel už v době jejich prvního souboje, dávno by jej porazil. Bohužel se musel potýkat s takovou nepřízní osudu, která se snad ani nedá nějak logicky vysvětlit. Zradil jej totiž jak rozhodčí, tak jeho vlastní tým a pak samozřejmě i samotný soupeř, který si svou výhru pojistil jak cikánskou kletbou, tak vycpanými rukavicemi.


Další články