Sleduj nás

Floyd Mayweather: Jsem jediný člověk na světě, který umí vydělat 2 miliardy sparringem

Floyd Mayweather: Jsem jediný člověk na světě, který umí vydělat 2 miliardy sparringem
Neporažený boxer Floyd Mayweather se netají tím, že je mašinou na peníze. Často má úsměv od ucha k uchu, krk mu zdobí těžké zlaté řetězy a moc rád dává na obdiv své úspěchy.

Nedávno novinářům připomněl, že mu exhibice s influencerem Loganem Paulem, na kterou se prakticky vůbec nepřipravoval, vydělala přes 2 miliardy korun!

"Jsem jediný člověk na světě, který umí udělat fingovaný zápas a vydělat na něm přes 2 miliardy korun. Jen tak si zaspáruju a dostanu přes 100 milionů dolarů," pochlubil se novinářům Mayweather.


Aby toho nebylo málo, nechal se ještě vyfotit na křídle svého soukromého luxusního tryskáče Gulfstream G650 jet, kterému dal jméno Air Mayweather. Přibližná cena letounu je zhruba miliarda korun!



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather)







Není pochyb o tom, že přezdívka "Money" boxerovi absolutně sedí. Horko těžko bychom hledali někoho, kdo dokáže dělat větší "money fighty". Na Floyda si mimochodem brousí zuby i Jake Paul, mladší z bratrů Loganových, který by se s Mayweather rád utkal v profesionálním boxerském duelu.

Floyd už na jeho zájem dokonce reagoval tak, že by do opravdového zápasu šel jen v případě, že by se uskutečnil ve váze do 154 liber, což je cca 70 kilogramů.


Vzhledem k tomu, že Jake Paul v souboji s Benem Askrenem navážil 86 kilogramů, by měl influencer co dělat, aby se do váhy vešel. Určitě to ale není nereálné. Dojde i na profesionální boxerský zápas Floyd Mayweather - Jake Paul?

Další články