Sleduj nás

Fury mi v posledním duelu nic neudělal, oponuje Wilder, který hodlá dát „podvodníkovi“ za uši

Fury mi v posledním duelu nic neudělal, oponuje Wilder, který hodlá dát „podvodníkovi“ za uši
I když byl naposledy pod vlivem nějaké „omamné látky“, údajně byl stále schopný boje.

Deontay Wilder je zastáncem toho názoru, že Tyson Fury nemá v rukou žádnou KO sílu, a proto se během posledního boje musel uchýlit hned k několika podvodům, aby si svůj deficit vynahradil. Jednak si své rukavice vylepšil kovovými granáty a jednak se také musel spřáhnout s trenérem svého soupeře, aby do ringu vhodil „předčasně“ ručník.

„Dodnes vám říkám, že Fury nemá žádnou sílu. Je to prostě tak. Když jsme poprvé bojovali, jeho rány mě jenom šimraly. Podruhé to bylo trochu jiné, protože jsem nemohl kontrolovat svoje nohy (po té vypité omamné látce), ale stále jsem byl plně při smyslech, abych mohl bojovat. Věděl jsem, co se kolem mě děje, prakticky jsem ani nebyl nahulený. Mnohem víc mě zřídil Luis Ortiz jak Fury,“ rozvášnil se Wilder, který shodou okolností jen o den dříve avizoval, že nechce s medii mluvit, jen aby si nerozhodil svou mentalitu válečníka. Nyní tedy svůj slib minimálně částečně porušil.

Není se však čemu divit, musel svého soupeře také trochu demotivovat. „Co se mě týče, už teď vím, že musím bojovat s podvodným zku*vysynem, a tak se na to musím dokonale připravit. Jak fyzicky, tak i mentálně. Společně se svým trenérem (Scott Malik) jsme přišli na způsob, jak se proti tomu obrnit. Ve své mysli se soustředím jen čistě na boj a na to, jak tomu hajzlovi urazím hlavu. Nic jiného mě nezajímá. Jsem Deontay Wilder, nejděsivější knokautér v celé historii boxu,“ burcoval alabamský boxer.

Další články