Sleduj nás

Fury nebojoval s tak zvučnými soupeři jako Joshua, prohraje, myslí si Eddie Hearn

Fury nebojoval s tak zvučnými soupeři jako Joshua, prohraje, myslí si Eddie Hearn

Ačkoliv bychom ještě neměli předbíhat, zrak všech příznivců boxerských fanoušků se sice pomalu, zato poměrně jistě začíná upínat na největší duel novodobé historie těžké váhy.

V něm se utká Tyson Fury, držitel pásu WBC, proti svému britskému kolegovi Anthonymu Joshuovi, držiteli pásů IBO, IBF, WBA a WBO. A je to právě tým od druhého zmíněné bojovníka, který se domnívá, že výhra bude na jejich straně.

„Nutí mě to až k smíchu, když si lidé myslí, že by Fury mohl vyhrát,“ ujal se slova Eddie Hearn, manažer Anthonyho Joshuy. „Stačí se jen podívat na to, s jakými soupeři AJ bojoval a s jakými bojoval Fury. Ten rozdíl je markantní.“


Anthony Joshua a jeho tým v boxu

Následně se pustil do výčtu. „AJ se utkal s takovými borci, jako jsou Dominic Breazeale, Wladimir Klitschko, Joseph Parker, Alexander Povetkin, Carlos Takam, Andy Ruiz a nyní to bude Kubrat Pulev. Pochybuji, že se tato jména dají srovnat s jedinci, jako jsou Tom Schwarz, Otto Wallin nebo Sefer Serferi. A mnohá jména z Tysonových soupeřů si ani nepamatuju.“


„Domnívám se, že je směšné porovnávat Joshuovu a Furyho minulost, protože Joshua dnes a denně proti top borcům ukazuje svou úroveň. Je to budoucí člen Síně slávy,“ završil Hearn.


Další články