Sleduj nás

Fury nemá sílu, a tak použil voodoo kletbu, drží se svého názoru Wilder. Všichni lidé to prý mohli vidět

Fury nemá sílu, a tak použil voodoo kletbu, drží se svého názoru Wilder. Všichni lidé to prý mohli vidět
Jen chvíli před trilogií musel Wilder všem svým fanouškům připomenout, že s nim cosi v odvetě s Tysonem Furym nebylo v pořádku.

„Nebyl jsem to já, mí lidé to mohli vidět. Každý si říkal ‚To přece není Deontay Wilder, jakého známe.‘ Byl jsem totiž pod vlivem voodoo kletby,“ přednesl Bronzový Bombardér v interview pro Boxing Gloves. Protože má Tyson bojovou přezdívku „Gypsy King“, Deontay se tak patrně opírá o jakýsi fakt, že rodina jeho soupeře umí čarovat a on se bohužel stal obětí jejich kouzel… No a nejenom kouzel.

„Podstatné je, že mě i tak Fury nedokázal knokautovat. I během mého nejhoršího dne mě nedokázal vypnout. I když se spřáhnul s mým trenérem, i když měl špatně upevněné ruce v rukavicích, stále mě nedokázal ukončit. Všichni víme, že Fury nemá žádnou sílu, a proto musel podvádět. Podle jeho slov do mě napálil své nejlepší údery, ale já je všechny přijal a vůbec nic to se mnou neudělalo,“ poukazoval na špatné rozhodnutí svého dnes už bývalého (podplaceného) trenéra Marka Brelanda, který v sedmém kole vhodil do ringu ručník.


„Bohužel jsem ale nemohl ovlivnit to, co se dělo v mém těle. Věděl jsem, že se mi podlamují nohy, protože mi někdo předtím vhodil něco do pití. Dokonce mě kromě nohou neposlouchaly ani mé oči. Po celou dobu jsem viděl rozmazaně, byl jsem dehydrovaný a necítil se vůbec dobře,“ pokračoval Wilder v monologovém vyprávění, které se z velké části zaměřovalo na to, že skutečně v ringu nestálo jeho pravé já.

„Všichni lidé to museli vidět, že se mnou není něco v pořádku, ale i tak jsem bojoval. Přijal jsem tu výzvu a přijal jsem i to, že se mi všechny tyhle sračky dějí. Tohle je prostě má mentalita, mentalita válečníka,“ sdělil Wilder, jenž čirou náhodou teď nabyl dojmu, že jeho soupeř už nebude moct v trilogii podvádět a že zároveň onu trilogii hravě ovládne. Kde a proč bere to přesvědčení? To nevíme, nicméně 24. července se dozvíme pravdu.


Další články