Sleduj nás

Fury: Pokud bude Joshua chtít, pomůžu mu s tréninkem, aby Usyka porazil

Fury: Pokud bude Joshua chtít, pomůžu mu s tréninkem, aby Usyka porazil
Tyson Fury se už nemůže dívat na to, jak se jeho britský kolega bojově trápí, a proto mu nabídl svou pomoc.

Od té doby, co Anthony Joshua prohrál s Andym Ruizem, se jeho kariéra pozastavila. Jeho bojový styl ztratil cosi na tom pověstném odhodlání a on sám musel přiznat, že nyní bude k zápasům přistupovat více zodpovědně, tedy z pohledu šampiona.

Ihned při nové možné příležitosti mu to ale nevyšlo, když po jednoznačném bodovém rozhodnutí podlehl Oleksandru Usykovi na body. Podobně jako s Ruizem ovšem, i v tomto případě měl ve smlouvě doložku týkající se odvety. Tu okamžitě po prohře aktivoval.


Aby se Joshua alespoň v odvetě úspěšně prodral přes Usyka, o to je ochotný se postarat Tyson Fury. „Cítím, že mu mohu předat nejen zkušenosti, ale mohu mu dodat i potřebné sebevědomí,“ tvrdí šampion těžké váhy WBC.

„Zdá se mi, že Joshua sám neví, co má dělat. Ani jeho trenéři mu to nepoví. Pokud chce opravdu vyhrávat, já jsem jediný, kdo mu může dát potřebné instrukce. Já jsem jediný na tomto světě, kdo dokáže porazit Deontaye Wildera, což je nejvíce nebezpečná těžká váha vůbec. Jedna rána od něho a všichni mohou spát. Joshua by ho nedal, Usyk by ho nedal, pouze já. Proto mohu trénovat kohokoliv,“ zdůraznil Fury, který teď vyčkává, zdali ho AJ skutečně osloví se žádostí o pomocnou ruku.


Další články