Sleduj nás

Fury se snaží Wilderovi vyhnout, proto si vymyslel nemoc, osočuje šampiona Deontayova snoubenka

Fury se snaží Wilderovi vyhnout, proto si vymyslel nemoc, osočuje šampiona Deontayova snoubenka
Nejen Deontay Wilder, ale i jeho snoubenka je toho názoru, že se Fury snaží povinné trilogii s Bronzovým Bombardérem vyhnout.

Důkazem nám má být koronavirus, jímž se Tyson a jeho tým znenadání nakazili. Federace WBC tak byla nucena odložit hvězdnou trilogii z 24. července až na 9. října. A nikdo neví, jestli se nějakou náhodou neobjeví komplikace i v tomto termínu.

„Chytit covid jen šestnáct dní před fightem? To mi přijde jako moc velká náhoda s ohledem na okolnosti,“ přemýšlela Teili Swift nahlas.


Snoubenka amerického boxera z Furyho prý cítí strach. „Sledovala jsem jeho videa na sociálních sítích a Tyson mi přišel nepřipravený. Jak mentálně, tak fyzicky. Ví, že je můj muž v životní formě,“ říká.

Tak či tak údajně Gypsy King svému „trestu“ neunikne. „Deontay se soustředí jenom na tuto bitvu. Jí, spí a trénuje, to je jeho rutina. Je více než připravený,“ prozradila pro TMZ Sports.


Bronzový Bombardér v sobě chová opravdu silnou zlobu a už několik týdnů slibuje, že Furyho v ringu legálně zabije. Není se tedy čemu divit, že i zejména jeho musel takovýto odklad vyvést z míry.


Další články