Sleduj nás

Fury: Wilderovi bych nezaplatil ani 20 dolarů, mou měnou jsou pěsti a těmi mu rozbiju lebku

Fury: Wilderovi bych nezaplatil ani 20 dolarů, mou měnou jsou pěsti a těmi mu rozbiju lebku
Tyson Fury je připraven zatočit s Wilderem i potřetí. A tentokrát je před zápasem pořádně naštvaný.  

Wilder totiž svým přístupem přerušil realizaci největšího boxerského souboje, jaký si fanoušci v těžké váze mohli užít, a pak si ještě drze řekl o 20 milionů dolarů, což je cena, za kterou by Furymu s Joshou nestál v cestě.

Kdyby Deontay nezískal přízeň soudní arbitráže, dnes bychom tyto problémy neřešily. Jenže osud tomu asi tak chtěl, a proto je Fury nyní ze zákona přikován k trilogii s Wilderem, pokud ho tedy nehodlá vyplatit… A to on nehodlá.


„Deontay ode mě neuvidí ani 20 dolarů, natož 20 milionů. Mou měnou jsou mé pěsti, jimiž mu tentokrát rozbiju lebku!“ odpovídal Gypsy King v podcastu The Pug and Copp Boxing Show.

„Očekávejte, že jím projdu jako nůž máslem. Nedám mu žádné peníze, to si raději vychutnám tu příležitost, jak mu v ringu zmastím obličej. V prvním souboji jsem mu dal lekci boxu, napodruhé jsem ho totálně zdemoloval. Být jím, tak si raději ani nechci představit, co ho bude čekat ve třetím zápase,“ pronesl Fury.


Promotér Bob Arum už stihl potvrdit, že pro tuto trilogii zarezervoval Raiders Stadium v Las Vegas. Verbálně domluvený termín je 24. července. Vítěz by teoreticky mohl čelit na konci roku Joshuovi, ale ten nejprve bude přinucen obhájit své pásy proti Oleksandru Usykovi.


Další články