Sleduj nás

Hej, Logane, zavři hubu, nebo ti dám bídu hned po Jakeovi, rozvášnil se Woodley

Hej, Logane, zavři hubu, nebo ti dám bídu hned po Jakeovi, rozvášnil se Woodley
Nejen Jake Paul, Tyron Woodley svou zlobu nyní přesouvá i na jeho staršího bratra.

YouTuberské duo vlétlo do světa boxu, kde se uchytlo celkem dobře. Zejména mladší Jake dokázal uprostřed šestnácti provazů přemoct už dva UFC veterány, včetně samotného Woodleyho, který se s touto porážkou dodnes nesmířil.

„Nejenže jsem byl lepší, ale navíc jsem vyslal i více silových úderů. Podle mě jsem měl jasně vyhrát!“ zněla pozápasová reakce bývalého šampiona velterové váhy, který musel jen s těžkým srdcem sledovat, jak rozhodčí zvedá ruku jeho soupeři.


„Nic jiného jak odveta nyní nepřipadá v úvahu. Jake přede mnou celou dobu utíkal, bál se, neměl ani vyhrát, příště už mu dám KO,“ slibuje Woodley, který by v případné odvetě údajně byl mnohem agresivnější.

Bohužel pro něho, z druhého měření sil hodlá Jake vycouvat.  A jeho bratr Logan ho v tomto manévru podporuje. „Hele, Tyrone, svou šanci jsi dostal a nevyužil jsi ji. Zmýlená neplatí. Dohodu o tetování jsi také nedodržel, takže druhou šanci nedostaneš,“ řekl.


To ale není odpověď, kterou chtěl Woodley slyšet. „ Logane, zavři hubu a nepleť se do našich záležitostí,“ vzkazoval mu. „Jestli máš se mnou nějaký problém, můžeš mi ho říct osobně. Vůbec mi nebude dělat problém, abych po Jakeovi dal těžkou bídu i tobě,“ přitvrdil.

„Nesnáším, když o mně někdo mluví v tom stylu, že mě porazil, a přitom se mě ani nedotkl. Ani jeden z vás ubožáků by mě v čistém boji nedal. Vyřiď svému bratrovi, ať mi pošle smlouvu k zápasu a až ho dám, tak klidně můžeš přijít na řadu i ty,“ dodal Woodley.

Tyron Woodley box


Další články