Sleduj nás

Henry Cejudo vysvětlil, proč Jake Paul porazí Tyrona Woodleyho

Henry Cejudo vysvětlil, proč Jake Paul porazí Tyrona Woodleyho
Henry Cejudo věří, že mladý a kontroverzní YouTuber celý svět překvapí a naštve i podruhé.

Protože za svou kariéru vyhrál tři prestižní tituly, tak věří, že jsou kromě jeho výkonů stejně kvalitní i jeho predikce. Cejudo se nyní zaměřil na bitvu, jíž svede YouTuber Jake Paul, jenž si do ringu hodlá vzít bývalého šampiona velterové váhy UFC.

Mnozí lidé tuší, že by toto pro Woodleyho měla být snadná práce, ale takový "Triple C" poukazuje na jeden zásadní faktor, který bývá opomíjen. Box přece není MMA.


"Jake Paul porazí Tyrona Woodleyho, tak to je," řekl Cejudo, který ani na moment o svém přesvědčení nepochyboval. "Hlavním důvodem jsou rukavice. Kdyby na sobě měli ty z MMA, tedy prakticky bez výplně, vsadil bych na Tyrona, ale v těch boxerských nevím, nevím."

"Woodley má tu dobrou pravou ruku, ale to je tak bohužel všechno. V boxu bude potřebovat kombinace a na to ho nevidím. Myslím si, že bude v pořádném maléru, protože Jake Paul už teď trénuje se zkušenými boxery světové kvality," upozorňoval bývalý šampion muší či bantamové váhy UFC.


"Rukavice a kombinace, to jsou prostě dva faktory, kvůli kterým nevěřím, že Woodley vyhraje. Jake je obklopen samými experty, nejlepšími vědci v oboru. Nechci nikoho vynášet do nebe nebo naopak podceňovat, jen vám říkám holá fakta," završil Cejudo v interview pro Helen Yee.

Další články