Sleduj nás

Holyfield to pos*al. S ním teď nemůžu bojovat, vždyť bych ho zabil, šklebí se Mike Tyson

Holyfield to pos*al. S ním teď nemůžu bojovat, vždyť bych ho zabil, šklebí se Mike Tyson
Ani slavný Mike Tyson nebyl nadšený z velmi slabého výkonu svého dávného soupeře Evandera Holyfielda.

„The Real Deal“ je nositelem vskutku velkého jména, které před desítkami let patřilo na samotný vrchol těžké váhy boxu.

Jednalo se o období, na které chtěl Evander během svého comebacku zavzpomínat, bohužel už své schopnosti poněkud přecenil, když vstoupil do ringu s o čtrnáct let mladším a mnohem hladovějším soupeřem, kterého představoval Vitor Belfort.


Osmapadesátiletý Holyfield při svém návratu prohrál hned v prvním kole na TKO a možná i jeho nejvěrnější fanoušci pochopili, že proti takovéto konkurenci kdysi slavnému boxerovi pšenka nepokvete. To mimo jiné naznačil i sám Mike Tyson, který se nebál volit trochu drsnější výrazivo.

„Chci bojovat a chci bojovat ještě letos,“ začal Iron Mike svůj proslov pro portál ES News. „S Holyfieldem to nebude, ten negr to šíleně pos*al. Však bych ho svým přístupem taky mohl zabít. Tohle bude Lennox Lewis,“ podotkl a zároveň odhalil, kdo by měl být jeho příští taneční parťák.


Že je Tyson spojován s bitvou právě proti Lewisovi, to vesměs není žádné tajemství. Této spekulace se držíme už slušných pár týdnů a každým dnem začíná nabírat čím dál reálnějších rozměrů, leč oficiálně potvrzené zatím nic není.


Další články