Sleduj nás

Holyfieldovi nebyl jediný důvod nevěřit, říká manažer po fiasku s Belfortem. Svého rozhodnutí nelituje

Holyfieldovi nebyl jediný důvod nevěřit, říká manažer po fiasku s Belfortem. Svého rozhodnutí nelituje
Tým Evandera Holyfielda čelí kritice, že bývalému šampionovi těžké váhy skoro v 59 letech dovolil opět vstoupit do ringu. K tomu navíc proti takovému hladovému soupeři.

Vitor Belfort neměl s tehdejší boxerskou ikonou vůbec žádné slitování a zdemoloval ji ještě v prvním kole. Když bylo po všem, sunula se na týmové kolegy Holyfielda velká kritika. „Jak jste mu vůbec mohli dovolit nastoupit? Však tím riskoval svůj život!“ stěžovala si většina, a to včetně zvučných zápasníků.

Dle reakce Holyfieldova manažera Krise Lawrence zde ale vůbec nebyl důvod k žádným pochybám. „The Real Deal“ údajně i navzdory svému důchodovému věku na tréninku předváděl taková kouzla, díky kterým neměl nikdo důvod mu nevěřit ani v ostrém boji.


„Máme k dispozici několik záznamů, na kterých je vidět, jak Evander během sparingu ničí dvaadvacetileté kluky. Doslova říkám, že je i knokautoval. Po takových výkonech opravdu nebyl důvod mu nevěřit,“ klidnil situaci Lawrence, jenž usoudil, že by jeho svěřenec o čtrnáct let mladšího Belforta mohl porazit.

A co teď bude dál? „Evander je prohrou zklamaný, ale jistě hodlá pokračovat. Pod taktovkou Trilleru ho určitě ještě uvidíme,“ oznámil Lawrence... Snad tedy tentokrát bude výběr soupeře o něco vhodnější…


Další články