Sleduj nás

Hvězda Ulice zpátky v ringu

Hvězda Ulice zpátky v ringu

Jakub Štáfek se proslavil jako jeden z hlavních aktérů nekonečného seriálu Ulice a nebo také jako zhýralý fotbalista Lavi z Vyšehradu.


Na scéně bojových sportů se už také pohybuje již několik let. Stihl zatím jeden zápas v boxu, kde před vyprodanou Lucernou zvítězil nad mladým Štěpánem Vrbou 2-1 na body.


Premiéra v MMA dopadla pro Kubu ještě o kousek lépe. V O2 areně v rámci Projektu X vyřídil podnikatele Petera Benka za pouhých devětašedesát sekund KO! Nyní se populární herec rozhodl pro návrat do boxerského ringu, to opět pod křídly organizace OKTAGON.



Ten plánuje pokračování zatím velmi povedeného Undergroundu, kde se vrací tradiční postojové disciplíny, jako jsou box a muaythai. Uvidíme však více duelů v podání celebrita vs. bojovník.


Gábor Borároš nepůsobí v kleci v poslední době příliš přesvědčivým dojem, ale je jasné, že i v tomto rozpoložení bude pro herce Jakuba Štáfka opravdu velkým soustem. Kuba samozřejmě poctivě trénuje, ale vzhledem k jeho vytížení při natáčení filmu Vyšehrad a dalším hereckým povinnostem je jasné, že nemůže dávat přípravě takové úsilí jako Borároš.



Gábor navíc platí za opravdu talentovaného sportovce, který se velmi rychle učí a pokud se do boxu zakousne na sto procent, může udělat během následujících měsíců obrovský progres. Pro Štáfka však bude jasně výhodou jeho výška a rozpětí paží. Jak vidí zápas aktéři?


"Ten zápas byl ve vzduchu již nějakou dobu. Bylo to vlastně ještě v době před koronou a potom k tomu samozřejmě z pochopitelných důvodů vůbec nedošlo. My jsem se před nějakou dobou bavili s Ondrou a udělali nějakou nabídku jednomu nejmenovanému chlapci. Možná jste to zaregistrovali a také jeho reakci. Na to bych pověděl to, že to byla chyba a zamyslel jsem se nad tím, zda stojí za to pouštět se do nějakých zápasů celebrit. V tomto případě šlo o to, abych se poměřil s frajerem, kterého nějakým způsobem respektuji a který na scéně odvedl relativně dost. Je to další milník a další vystoupení z komfortní zóny, což mám svým způsobem rád."


Zajímavý pohled pak nabídla i jedna z hvězd známé Oktagon Fighting Academy.



"Je to dobrý nápad, konečně budu mít i boxerský zápas. Přemýšlel jsem nad tím už dost dlouho, že si vyzkouším i box. Velmi se mi to jako sport líbí a je jasné, že to v OFA trénujeme, boxujeme a máme sparingy. Takže teď jsme na to dostali šanci. Když sem ho viděl (Štáfka), tak jsem přemýšlel, komu je podobný. Teď už vím, že měl zápas s Peťom, to mi úplně vypadlo. Těším se na zápas a jsem zvědavý, jak bude boxovat. Já na to budu velmi dobře nachystaný a určitě připravíme bomby. Aspoň tedy já určitě.“


Další články