Sleduj nás

I na smrtelné posteli budu vědět, že je Fury podvodník, drží se svého přesvědčení Deontay Wilder

I na smrtelné posteli budu vědět, že je Fury podvodník, drží se svého přesvědčení Deontay Wilder
Deontay Wilder má k dispozici důkazy, že jeho britský soupeř v obou vzájemných zápasech podváděl. Světu je ale zatím neukázal.

Údajně stačí mít oči, abyste to pochopili sami. „Kdo se umí dívat a aspoň trochu rozumí boxu, ten ví, že Tysonovy rukavice byly něčím vycpané. Žádná rukavice se prostě neohýbá tak moc jako ta jeho,“ vysvětloval.

Pak tu jsou ale i osočení z podplácení rozhodčích či nějaké drogy vhozené do jeho pití. „Vím z velmi dobrých zdrojů, že Fury podváděl. Nelituji ničeho, z čeho jsem ho obvinil. Tuto pravdu si s sebou vezmu do hrobu. I na smrtelné posteli budu vědět, že je Fury podvodník,“ nebral si servítky alabamský boxer, jenž se s veřejností nechtěl podělit o žádné přímé důkazy.


„Vězte však, že oči nelžou. Lidé mohou věřit, čemu jen chtějí, všichni se můžeme svobodně rozhodnout, ale oči nelžou. A když jsem viděl, co Tyson všechno dělá, učinilo mě to ještě hladovějším, abych se mu pomstil,“ řekl Wilder na tiskové konferenci.

Obě těžké váhy to mají už jen pár chvil do zápasu. Ten se uskuteční v Las Vegas a vítěz se jakožto šampion federace WBC následně bude muset střetnout v povinné obhajobě s lepším z dvojice Dillian Whyte vs. Otto Wallin.

Další články