Sleduj nás

Já i Ben jsme měli mít odvetu, teď na něj ale se*u! překvapil Jake Paul

Já i Ben jsme měli mít odvetu, teď na něj ale se*u! překvapil Jake Paul
Ben Askren si teď může sypat popel na hlavu. Díky svým nemístným poznámkám se připravil o další velmi výdělečný zápas.

On a YouTuber Jake Paul se podle všeho domluvili, že poté, co si to rozdají v boxu, si dají odvetu i v druhé disciplíně, a sice wrestlingu. To je odvětví, ve kterém Ben dominuje celý svůj život, čestného reparátu se však ale nedočká.

„Ben a já jsme měli mít ještě PPV wrestlingový zápas, který by nepochybně budil také velkou pozornost. On je ale idiot a zasraný loser, a proto nic nebude,“ překvapil mladší z bratrů Paulů, který byl údajně ochoten svému poslednímu soupeři nabídnout možnost odvety v jeho oblíbeném bojovém odvětví.


Jake tak nepochybně narážel na Askrenovy mnohdy až nemístné připomínky, které se týkaly jak organizace turnaje, tak i výmluv na jeho samotný průběh. Včetně toho, že jsme se dozvěděli, že se jej nakonec ani nechtěl účastnit.

Youtuber, jehož sláva opět o něco vzrostla, se teď bude zaměřovat na další boxerskou výzvu, která se uskuteční s největší pravděpodobností ještě letos. „Chci všem ukázat, že jsem skutečný fighter a že Ben byl jenom začátek,“ poznamenal v úvodu své noblesní poutě.

Další články