Sleduj nás

Jake Paul a Tyron Woodley uzavřeli šílenou sázku. Poražený si musí nechat vytetovat jméno vítěze

Jake Paul a Tyron Woodley uzavřeli šílenou sázku. Poražený si musí nechat vytetovat jméno vítěze
Jake Paul a Tyron Woodley mají za sebou první tiskovou konferenci, na které spolu uzavřeli prapodivnou sázku.

Aby oba borci svůj boxerský duel zpestřili, dohodli se na tom, že si poražený bude muset nechat vytetovat slovo „Miluji“ a za něj dodat jméno vítěze.

Jake Paul si už z toho stihl udělat srandu, když se svých fanoušků na Twitteru zeptal, na jaké místo na těle si tuto frázi Woodley bude muset nechat vytetovat. Za možnosti zvolil tvář, předloktí, hrudník či lýtko. V dosavadním hlasování pochopitelně vede varianta na tvář.


Dle Tyrona však mladý YouTuber dělá chybu. „Nakopu ti totiž prdel, to je holý fakt,“ řekl na tiskové konferenci, kde se snažil poukázat na to, že má dostatečně velké sebevědomí, aby nejen sázku, ale především celou bitvu vyhrál.

Že si Jake není tak úplně jistý svým úspěchem, o tom svědčí i doložka ve smlouvě týkající se odvety. Ta vejde v platnost v momentě, kdy jej Woodley porazí. Zdali by ale Jake bývalého šampiona velterové váhy UFC udolal, posune se automaticky k dalšímu cíli, jímž by měl být opět o něco náročnější soupeř.


Duelu mezi oběma borci se dočkáme v noci z neděle 29. srpna na pondělí 30. srpna. Váhový limit pro tento zápas byl stanoven na 86 kg, samotný střet pak proběhne na 8x3 minuty.


Další články