Sleduj nás

Jake Paul definitivně může porazit Tyrona Woodleyho, myslí si Roy Jones. Záhy se dočkal výsměchu

Jake Paul definitivně může porazit Tyrona Woodleyho, myslí si Roy Jones. Záhy se dočkal výsměchu
Ať se nám to líbí nebo ne, zápasy YouTuberů nyní hýbou světem. Dokonce natolik, že jim věnuje pozornost jak Mike Tyson, tak i jeho bývalý soupeř Roy Jones Jr.

Když Jones monitoroval situaci okolo Jakea Paula, musel mu dát za pravdu. „Vy toho kluka považujete za YouTubera, ale nikdo z vás nevidí tu dřinu, která se děje za oponou. Určitě ty schopnosti nenabral ze dne na den,“ řekl o něm.

Každý tedy vidí, co jenom chce vidět. Mladší z bratrů Paulů je údajně „zkušený“ boxer, který má dostatek zkušeností, aby dokázal porazit i takového šampiona, jakým býval Tyron „The Chosen One“ Woodley.


„Definitivně ho (Jake) může porazit. Osobně si myslím, že jeho šance budou nejvyšší v úvodu utkání, kdy bude disponovat větší energií. Možná ho Tyron podcení a inkasuje úder, se kterým nebude počítat. Tohle je box, kde rozhoduje nejen souboj dovedností, ale i souboj psychiky,“ upozorňoval.

Když se tato slova donesla k samotnému Woodleymu, možná se tomu až sám divil, jak o něm takový uznávaný a vysloužilý boxer, jako je Roy Jones, pochybuje. Skrze TMZ Sports mu tedy odpověděl jenom hlasitým smíchem, jímž naznačoval, že se dvaapadesátiletý veterán silně plete.

Další články