Sleduj nás

Jake Paul: Jedna rána a Woodley bude spát jako dudek. Do druhého kola bude po všem

Jake Paul: Jedna rána a Woodley bude spát jako dudek. Do druhého kola bude po všem
Výhra nad Benem Askrenem mu měla ukázat, čeho je schopný. A ani jeho příští soupeř by údajně neměl představovat žádný problém.

Americký YouTuber si na svá bedra naložil podstatně těžší zkoušku, kterou představuje bývalý šampion velterové váhy UFC Tyron Woodley, a ten umí na rozdíl od svého předchůdce Bena Askrena také lidi ukončovat v postoji. Zejména jeho pravačka dokáže pořádně štípat.

Kdekdo by si mohl pomyslet, že to bude na stále poměrně nezkušeného boxera Jakea Paula stačit, ale tak to údajně není. Kontroverzní celebrita je připravena pokrýt si jedinou zbraň, jíž Woodley disponuje, a zdolat ho pak prý už nebude žádný problém.


„Jsem si jistý, že jakmile se Tyrona v boji byť jen dotknu, tak opět zpochybní a jeho sebevědomí půjde do kytek. Nezáleží na tom, jak moc si teď začal věřit, spíše bych se hodně divil, kdyby se mnou přežil dvě kola. Stačí mi jedna dobrá rána a Tyron bude spát jako dudek,“ prozradil neústupný YouTuber Brendanu Schaubovi svou zápasnickou predikci.

A proč si tolik věří? „Protože jsem na Woodleyho moc silný, bystrý, rychlý a umím boxovat. Vymažu ho z povrchu zemského, jako by to ani nic nebylo. Je to jen pouhý veterán, který má za sebou spoustu bitev a každá z nich se na něm podepsala. Já budu bojovat už jen s pouhým stínem, který pro mě nebude představovat žádnou hrozbu.“


Sečteno, podtrženo, Jake Paul si je před zraky veřejnosti jistý, že se v této bitvě ani nezapotí. O čem se ale už tak nemluví, to je pohled za oponu všeho toho dění. Příkladem nám je takový smluvní dodatek, na kterém Jake vyloženě trval a který nám říká, že pokud by americký YouTuber náhodou prohrál, dočká se okamžité odvety. Jinak tomu ale bude, pokud zvítězí, pak se automaticky přesune k další metě.

Další články