Sleduj nás

Jake Paul: Když se mi Woodley podíval do očí, okamžitě věděl, že mu osud nechystá nic dobrého

Jake Paul: Když se mi Woodley podíval do očí, okamžitě věděl, že mu osud nechystá nic dobrého
Jake Paul zůstává velmi sebevědomý, co se týká boxerského duelu s Tyronem Woodleym.

Mladý YouTuber si na bedra naložil doposud nejtěžší zkoušku kariéry, ale i tak nepochybuje o tom, že by ji úspěšně nezvládl. Důkazem mu má být setkání, k němuž došlo mimo záběry kamer.

„Já a Tyron jsme se setkali v zákulisí. Když u toho nebyly kamery, viděl jsem úplně jiného člověka. Viděl jsem osobu, která se mi bála pohledět do očí a která byla kompletně vyděšená,“ pronesla kontroverzní internetová hvězda v Impaulsive podcastu.


„Já i Tyron jsme přibližně stejná váha, ale určitě ho znepokojuje, že jsem vyšší, jaké mám vypracované tělo a že jsem ve skvělé formě. Patrně už teď tuší, že mu můj pravý hák rozbije čelist,“ věstí.

I navzdory těmto sebevědomým prohlášením je třeba podotknout, že si Jake Paul nechal do uzavřené smlouvy dopsat doložku o odvetě. Pokud by tedy první střet s Woodleym prohrál, může ji aktivovat a my se dočkáme okamžité odvety.


Jinak tomu bude v případě, kdyby vyhrál mladý YouTuber. Pak by se zaměřil na další cíle na svém úderném listu, který čítá taková jména, jako jsou Conor McGregor, Floyd Mayweather a možná i Tommy Fury.


Další články