Sleduj nás

Jake Paul: Můj bratr porazil Mayweathera a já teď chci Canela Alvareze! McGregor je srab a Woodley není překážka

Jake Paul: Můj bratr porazil Mayweathera a já teď chci Canela Alvareze! McGregor je srab a Woodley není překážka
Jake Paul se po „vyhraném zápasu“ svého bratra pořádně rozparádil.

I když šlo z jeho strany o ryzí provokaci, jelikož měl Mayweather dle neoficiálního verdiktu jasně vyhrát na body, stále svým prohlášením dokázal rozpoutat velkou vlnu pozornosti.

„No ty kráso, můj bratr porazil Floyda Mayweathera! 50-1!“ rozvášnil se Jake ihned po duelu svého staršího sourozence, který mohl být svým způsobem rád, že v této velmi ostře vyhlížené exhibici vydržel celých osm kol. Leč každý se na to díváme z jiného úhlu pohledu.


„Jen co porazím Tyrona Woodleyho, tak chci hned Canela Alvareze!“ oznámil pod vlivem emocí, načež si rýpnul do současné světové pound-for-pound boxerské jedničky. Přesně té, která podobnými exhibicemi opovrhuje.

„Ani Alvarez nedokáže budit tak obří pozornost jako já. Snědl bych ho zaživa!“ zmínil se Jake Paul, který si své sebevědomí pořádně našponoval po jednoznačné výhře nad Benem Askrenem, čímž chtěl světu potvrdit, že jsou jeho ambice skutečné.


A jednou z jeho ambic je i bojovat s Conorem McGregorem, i když tak snadné to být nemusí… „Conor se mi už teď vyhýbá, je to srab,“ dodal čtyřiadvacetiletý YouTuber, jenž o sobě tvrdí, že by čistě v boxu dokázal porazit 99 % UFC fighterů.

Další články