Sleduj nás

Jake Paul: Myslím si, že bych mohl bojovat s Canelem o pás WBC nebo WBO

Jake Paul: Myslím si, že bych mohl bojovat s Canelem o pás WBC nebo WBO
Velmi sebevědomý ohledně své budoucnosti zůstává mladý YouTuber Jake Paul, jenž se považuje za prvotřídního boxera, a tudíž vyhlíží i prvotřídní výzvy.

Jeho řeči podtrhávají jen tři výhry, ale co nevidět se údajně tato sbírka o něco rozšíří. Jednak proto, že je obklopený týmem expertů, a jednak také proto, že se v něm skrývá talent od přírody.

„Čím víc o mě budou lidé pochybovat, tím více mě to bude tlačit dopředu, abych je vyvedl z omylu. Ať se vám to líbí nebo ne, já jsem profesionální boxer. Kdo mě hodlá podceňovat, ten skončí jako Ben Askren,“ poukázal na své poslední vítězné a zároveň jednoznačné utkání.


Teď ho sice čeká zápas s Tyronem Woodleym, ale jen u něho se zastavovat nehodlá. Mladý YouTuber by rád mířil až k tomu nejvyššímu cíli, jenž představuje současná pound-for-pound boxerská jednička Saul Canelo Alvarez.

„Pokud jste dostatečně odhodlaní, všechno je možné. Skutečně se domnívám, že bych mohl s Alvarezem bojovat o pás WBC či WBO. Záleží pouze na tom, jak jste své práci oddaní. A já k tomu přistupuji velmi vážně. Pracuji tvrději než 99 % současných boxerů,“ uvádí.


Aby si však Jakea tak významné jméno všimlo, bude si nejprve muset svou pozici v žebříčku nějak zasloužit. Jak se totiž Canelo nechal slyšet, doposud YouTubery v ringu opovrhuje, jelikož to podle něj zesměšňuje tento sport.


Další články