Sleduj nás

Jake Paul: O zápas s McGregorem jsem ztratil zájem, je to loser, mě zajímají jen vítězové

Jake Paul: O zápas s McGregorem jsem ztratil zájem, je to loser, mě zajímají jen vítězové
Jake Paul měl pro Conora McGregora připravenou velmi lukrativní smlouvu k boxerskému zápasu, ta však ale platila pouze v případě, že se z něho nestane „bojová troska“.

Americký YouTuber, jenž zkouší své štěstí v ringu, se rozhodl směrem do Los Angeles, kde momentálně Conor přebývá, poslat další pichlavou zprávu. Duel, jenž mohl Notoriousovi vydělat balík, se definitivně ruší, jeho irský protějšek totiž zaznamenává prudký úpadek formy, kvůli čemuž se pro mladého influencera stává neatraktivní.

„McGregor je možná jednou z největších osobností ve světě bojových sportů, ale také je to loser a o takové já bohužel nemám zájem. Hodlám bojovat jen s vítězi,“ předeslala mladá celebrita v rozhovoru pro MMA Junkie.


Vnímaví fanoušci jistě zbystřili, jelikož ani Jakeův příští protivník není nějaký „winner“. Tyron Woodley má na kontě čtyři prohry v řadě a za svou slabou formu byl dokonce propuštěn z UFC. Paul se tedy nepochybně svým tvrzením snaží Conora pouze vyprovokovat k nějaké reakci.

„Pokud bude Conor i po svém návratu stále prohrávat a já mezitím budu jen vyhrávat, náš zápas nemůže dávat žádný smysl. Jeho kariéra je na sestupu, zatímco ta má na vzestupu, proto mám zájem jen o vítěze. Chci se neustále zdokonalovat a do tří let také plánuji vyzvat Canela Alvareze. Někdo, kdo pořád prohrává, mě nezajímá,“ opřel se do McGregora.


Další články