Sleduj nás

Jake Paul promluvil o tom, zdali se v UFC nachází někdo, koho by v boxu nedokázal porazit

Jake Paul promluvil o tom, zdali se v UFC nachází někdo, koho by v boxu nedokázal porazit
Jakea Paula by údajně v boxu porazilo jenom jedno procento všech zápasníků UFC.

K tomuto číslu mladý YouTuber údajně došel prostou „logikou“. Vypočítal si, že UFC zápasníci nemají tak dobrý postoj, jak si mnozí lidé myslí, a tudíž by je v boji mezi šestnácti provazy hravě přemohl.

Nastává tedy otázka. Jaká jména tvoří to „jedno jediné procento“, které by podle všeho mladšího z bratrů Paulů mohlo porazit?


„Zcela upřímně si myslím, že bych zrovna z UFC dokázal čistě v boxu porazit 99 % zápasníků, tihle chlápci prostě neumí boxovat. Víte, moje schopnosti jsou podceňovány, ale jejich zase přeceňovány. Čistě v boxu bych dokázal porazit téměř všechny,“ řekl Jake Paul pro ESPN MMA.

Své tvrzení dokládal například tím, že teď nedávno přemohl Tyrona Woodleyho na body. „Tyron je zkušený zápasník, člen Síně slávy UFC, skvělý a ostřílený šampion, ale proti mně si v ringu ani neškrtl. Absolutně jsem ho přeboxoval. Možná bych neměl šanci proti Ngannouovi, ale to je to jedno procento, proti kterému bych musel víc cvičit a nabrat svalovou hmotu. Takové zápasy teď jdou tedy mimo mě.“


Proč ovšem v ringu preferuje MMA bojovníky? „MMA fighteři jsou atraktivnější pro diváky. I tak bych ale do svého příštího fightu chtěl už zkušeného boxera, abych konečně všem lidem ukázal, že i já jsem profesionál, který se nebojí ničeho,“ uvedl Jake, který tak poukazoval třeba na Tommyho Furyho.


Další články