Sleduj nás

Jake Paul vs. Conor McGregor! Opravdu se dočkáme?

Jake Paul vs. Conor McGregor! Opravdu se dočkáme?

Není to tak dlouho, kdy Jake Paul pro server Undisputed uvedl, že nechce bojovat s looserem, jako je Conor McGregor. Nyní se však mají věci opět trochu jinak.


V pátečním vystoupení v talk show The Herd, kterou uvádí Colin Cowherd, se čtyřiadvacetiletý mladík rozpovídal o tom, že jeho tým již irskou superstar kontaktoval. Jake opět hýřil sebevědomím a doslova uvedl.


"Momentálně neexistuje žádný jiný bojovník na takové úrovni jako já, který by stál o zápas s Conorem McGregorem. Právě teď jsou ve hře velké peníze pro Conora.“



O číslech, která by tento zápas přinesl, je asi zbytečné se bavit. The Nototrious je mistr v prodeji PPV a cena bratrů Paulů stále stoupá. Když si Jake v prosinci loňského roku začal na bývalého šampiona pérové a lehké váhy brousit zuby, asi nikoho by nenapadlo, že se tento zápas může opravdu uskutečnit.


Nyní je situace naprosto odlišná. Conor je po dvou nezdarech s Dustinem Poirierem na velkém rozcestí a nikdo neví, kam se ve své kariéře vydá. Těžká zlomenina nohy nahrává spekulacím o konci v MMA a pokračovaní v boxu, kde dolní končetiny tolik netrpí.



Jake je navíc po výhře nad Benem Askrenem hodně nahoře a pokud vzestup potvrdí i s Tyronem Woodleym, bude souboj s McGregorem velmi reálný.


Další články