Sleduj nás

Jake Paul: Woodleyho pošlu na p*del nejpozději ve druhém kole!

Jake Paul: Woodleyho pošlu na p*del nejpozději ve druhém kole!
Na kontě má pouhopouhé tři zápasy, ale i to mu údajně stačí k tomu, aby poslal bývalého UFC šampiona do důchodu.

Tyron Woodley byl sice nedávno propuštěn z UFC, jelikož stárne a na komplexnost MMA již nestačí, ale v postoji je to stále zvíře, které má navíc děsnou páru v rukách. Stačí jedna dobře mířená a slavný americký YouTuber bude počítat ovečky.

Toto je však scénář, který si sám Jake Paul vůbec nepřipouští. I když je pro něho Woodley nejtěžší zkouškou jeho dosavadní kariéry, i tak ho údajně plánuje ukončit na KO. A to už poměrně brzy po úvodním gongu.


„Když jsem vypnul jeho přítele Bena Askrena, přiběhl ke mně Tyron a nějak moc si otevíral hubu,“ vysvětloval Jake, jak se rodila mezi oběma bojovníky tato nenávist, jež má být 28. srpna vyřízena mezi šestnácti provazy.

„I když je Tyron zkušený postojář, který se za svou kariéru rval s těmi nejlepšími MMA fightery, tak ho stejně plánuji posadit na prdel nejpozději ve druhém kole!“ zmínil se mladší z bratrů Paulů, jenž opět plánuje bourat rekordy v počtu PPV.


„Snad bude mít Dana White konečně koule na to, aby si na svého šampiona vsadil, a nebude věčně podceňovat moje schopnosti,“ dodal Jake, který se i nadále hodlá držet svého hesla, jímž jsou boje proti MMA fighterům, nikoliv ryzím boxerům.


Další články