Sleduj nás

Je možné, že mě Jake Paul porazí, připouští Woodley. Pro trénink plánuje oslovit legendu

Je možné, že mě Jake Paul porazí, připouští Woodley. Pro trénink plánuje oslovit legendu
Už ani bývalý šampion velterové váhy nevyzařuje takové sebevědomí, jaké jsme u něho v posledních dnech mohli vidět.

Pokud jde o propagaci či pouhou srandu, všichni mají plná ústa silných slov, ale když už se začne schylovat k akci, lidé o sobě začínají pochybovat. Totéž nastalo i v případě Tyrona Woodleyho, který si uvědomuje, že jeho poslední forma nebyla zrovna oslnivá. A protože nyní přestupuje do nového odvětví, musí se také naladit na nový bojový styl.

„Jedna věc je být úspěšný v MMA a druhá věc je být úspěšný v boxu. I když se to nezdá, tohle je úplně jiný sport, vaše kombinace musí být plynulejší. Tady už mi nebude stačit jeden ‚superman punch‘,“ vysvětluje Woodley, který tak poukázal zrovna na úder, jímž se v UFC často oháněl.


„V rámci MMA se považuji za top zápasníka, ale je možné, že u Jakea Paula něco podcením,“ tvrdí bývalý UFC šampion, který si je dobře vědom své poslední formy, jež čítá čtyři porážky za sebou. V podstatě už tři roky nic nevyhrál, ba dokonce ani jediné z šestnácti podstoupených kol.

„Vím, čeho jsem schopný, a také znám svou sílu. Myslím si, že Jakea trefím a vypnu, ale chci si být jistý, že na tuto změnu budu připraven. Box je o kombinacích, o správném drillu, a proto chci oslovit Mikea Tysona, aby mi dal pár lekcí. Třeba to nebude nejlepší trenér, ale sakra, umí věci, které se prostě nezapomínají. A já je potřebuji vidět,“ pravil.


Další články