Sleduj nás

Je to venku, tohle má být Jakeův Paulův nový soupeř… Pokud mu dobře zaplatí

Je to venku, tohle má být Jakeův Paulův nový soupeř… Pokud mu dobře zaplatí
Tommy Fury přiznal, že je nejžhavějším kandidátem na dalšího soupeře populárního Jakea Paula. Bohužel zatím musel dosavadní nabídky smétat ze stolu.

Americký YouTuber řekl, že by rád do svého příštího zápasu opět o něco posunul laťku náročnosti a neváhal by vyzvat i „skutečného“ boxera.

Jedním takovým má být mladší bratr slavného šampiona Tysona Furyho, tedy Tommy Fury, jenž doposud ve své profesionální boxerské kariéře ještě neprohrál. Doposud ale také ještě nečelil nějakému velkému jménu.


Protože se ovšem jedná o poměrně zvučnou mediální osobnost, americký YouTuber ji vyzývá k boji. S dosavadními dvěma nabídkami však pohořel.

„Ano, je to pravda, skutečně jsem odmítl dvě nabídky na zápas s Jakem. Problém je v tom, že to byly nabídky, které nestály ani za zmínku. Jako pardon, ale 1 milion amerických dolarů mi přijde málo. Zejména, pokud jde o fight těchto rozměrů,“ uvedl deníkem Daily Mail citovaný Tommy Fury.


I tak věří, že k dohodě postupně dojde. „Stále jsme v kontaktu, takže věřím, že se ještě něco upeče. Jsem jeho bojový cíl číslo jedna. Jestli se domluvíme hned, za chvíli nebo za dlouho, to záleží jen na Jakeovi, jakou sumu mi nabídne,“ podotkl Tommy.


Další články